Cautare

3658 de rezultate pentru "lista admisilor la ipj braila" (3.23 secunde)
Politistii de la Serviciul Rutier Mehedinti au oprit in trafic autoturismul in care se aflau cei patru intrucat soferul acestuia a trecut pe culoarea rosie a semaforului amplasat intre viaductul Bahna si municipiul Orsova.
Din cercetarile efectuate pana la aceasta data, politistii au stabilit ca Oncioiu, in calitate de administrator al unei societati comerciale, in perioada 2009 - 2010 a efectuat achizitii intracomunitare de animale si cereale, fara a evidentia in contabilitate operatiunile comerciale desfasurate.
La inceputul acestei saptamani, politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor l-au retinut pe Mihail Oncioiu, din judetul Gorj, suspectat de comiterea infractiunilor de evaziune fiscala si inselaciune, care se sustragea urmaririi penale", a spus Daniel Tica, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Gorj.
Suspectii au fost introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Gorj, iar maine (ieri - n.r.) vor fi prezentati cu propunere de arestare preventiva Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu", a declarat Daniel Tica, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj.
Conducerile organizatiilor judetene ale PSD si PDL din Arges au fost amendate pentru "tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma" ca urmare a protestelor care au avut loc luni la sediile celor doua formatiuni.
Dupa ce masinile erau cumparate prin firma respectiva la un pret mai mic, actele reale erau distruse si erau intocmite altele false, pe care erau trecute preturi mai mari.
Un ofiter de politie din cadrul IPJ Gorj a fost retinut dupa ce a impuscat un caine cu arma din dotare.
Politistii din cadrul IPJ Dolj au comunicat ca duminica dimineata, in jurul orei 5.30, Emilia Ratoiu, de 35 de ani, din Dabuleni, in timp ce conducea un autoturism Mazda pe DN 54A dinspre Corabia catre Bechet, in apropierea localitatii Calarasi a pierdut controlul directiei, a intrat pe contrasens si s-a rasturnat in afara drumului.
Patru membri ai grupului care a obtinut in 2005 credite de la ING Bank cu acte false in valoare de aproximativ 550.000 de lei, printre care Daniela Ilie, fost consilier financiar al ING Bank, si Silviu Mastalier, fost agent de asigurari la SC Generali Asigurari SA, au fost incarcerati dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a condamnat definitiv Daniel Schiopirlan, de 40 de ani, Daniela Ilie, de 53 de ani, Victor Mastalier, de 31 de ani, si Victor Manescu, de 63 de ani, au fost ridicati ieri de politistii Serviciului de Investigatii Criminale si dusi in arestul IPJ Dolj, in baza unor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea.
Politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din IPJ Gorj au organizat, in perioada ianuarie - martie, o serie de actiuni pentru depistarea detinatorilor ilegali de arme si munitii si prevenirea producerii de evenimente ca urmare a folosirii armelor de foc.
Autoritatile judiciare din Germania au emis pe numele severineanului un mandat european de arestare, iar miercuri acesta a fost depistat de politistii de la IPJ Mehedinti, care l-au retinut pentru cercetari.
persoanele decedate sunt cetateni moldoveni Microbuzul rasturnat pe DN 15, intre Borsec si Tulghes, in urma caruia doua persoane au decedat si mai multe au fost ranite, facea curse regulate intre Praga si Orhei, in Republica Moldova, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip.
Cele sase societati care au inscris oferte la licitatie sunt Eco Aimeri S.R.L., SSB S.A., Romprest S.A., Rebu S.A., Dmv Prosal S.R.L. ... Pascu a negat apartenenta sa integrala la firma SSB.
Il arunca Gusa pe fereastra, in tepusele de la gardul iRealitatii? ... - Si uite asa apare Mirela Voicu pe lista pacientilor care pot da numele lor unui spital de nebuni. Ce dracu facem, ca nu avem spitale pe cat de multi sunt pe lista.
Nu peste mult timp, partidele vor lua startul in competitia pentru alegerile europarlamentare ce se vor desfasura, conform deciziei comune a partidelor, la 13 mai.
Palatul Cantacuzino si Ateneul Roman din Bucuresti, Cetatea Histria si Calea Eroilor din Targu-Jiu au fost inscrise pe Lista Patrimoniului European, in cadrul unei reuniuni a ministrilor Culturii din statele Uniunii Europene, organizata la Berlin.
In plina campanie electorala partidele nu par atat de dornice sa-si promoveze candidatii de la nivel local, marea batalie pentru Parlamentul European fiind asteptata mai degraba in cea de-a doua parte a campaniei pentru scrutinul de la 25 noiembrie.
In plina campanie electorala partidele nu par atat de dornice sa-si promoveze candidatii de la nivel local, marea batalie pentru Parlamentul European fiind asteptata mai degraba in cea de-a doua parte a campaniei pentru scrutinul de la 25 noiembrie.
Curatat la sange de orice elemente pro-actuala administratie publica locala, PNL se bate acum pentru 5 posturi de consilier, ceea ce presupune un scor electoral de circa 20-22%, dupa redistribuirea voturilor.
Lista pesedistilor propusi de Biroul Permanent National al PSD sa asigure, sub conducerea lui Cristian Diaconescu, interimatul organizatiei judetene este dur contestata atat de fostul presedinte Mihai Bar, cat si de colegul sau Alexandru Retegan. ... "Statutul nu-l facem hartie igienica si mergem cu el la toaleta.
google-analytics.com